Πα. Απρ 19th, 2024

Για 6η συνεχόμενη χρονιά στην WORLD TRAVEL MARKET ο Δήμος Πόρου

Ο Δήμος Πόρου συμμετέχει και φέτος, ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού WORLD TRAVEL MARKET – VIRTUAL, η οποία διεξάγεται από τις 9 έως τις 11 Νοεμβρίου 2020.
H World Travel Market αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις παγκοσμίως στον τομέα του τουρισμού, η οποία για πρώτη φορά φέτος και ακολουθώντας τις οδηγίες αντιμετώπισης του κορωνοϊού Covid-19, διεξάγεται ηλεκτρονικά και χωρίς να απαιτεί φυσική παρουσία. Σε αυτό το Virtual Event το νησί μας θα προωθηθεί μέσω της επίσημης τουριστικής ιστοσελίδας https://visitporos.com, του επίσημου video τουριστικής προβολής κ.λπ. και θα γίνουν επαγγελματικές συναντήσεις σε προκαθορισμένα ραντεβού με επαγγελματίες του τουρισμού (tour operators, travel agencies, travel media κ.λπ.) με σκοπό την τουριστική προώθηση του νησιού μας για το 2021.
Η WTM – VIRTUAL είναι η δεύτερη διαδικτυακή έκθεση που συμμετέχει ο Δήμος Πόρου με πρώτη την SATTE GEN X μέσω της fed HATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών γραφείων) και πάλι ως συνεκθέτης της Περιφέρειας Αττικής.
Για άλλη μια φορά, τον Δήμο μας εκπροσωπεί στην Έκθεση το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Τάσος Φιακάς. Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί την Περιφέρεια Αττικής για τη φιλοξενία στο διαδικτυακό της περίπτερο και ειδικότερα τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού κ. Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.