Κυ. Ιούν 16th, 2024

ΣΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ Drepani Water Ski Resort

ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ Ν. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Καλημέρα.
Το Drepani Water Ski Resort
βγάζει πρωταθλητές του σκι,
αλλά είναι και ένας πανέμορφος
εξωτικός χώρος της Τροιζηνίας
και πόλος έλξης τουριστών
από όλο τον κόσμο!

Στο Δρεπάνι Τροιζηνίας, στον κλειστό αυτό πανέμορφο κόλπο βρίσκεται το Drepani Water Ski Resort όπου λειτουργεί μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα. Οι ιδιοκτήτες του ο Σωτήρης Κύπριος και η σύζυγος του Μαριάννα Κόντη έχουν δημιουργήσει μία από τις καλύτερες σχολές θαλάσσιου σκι στον κόσμο.
Στην ιστοσελίδα http://www.passage.gr/ θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την υποδομή και τις δυνατότητες τόσο του ξενοδοχείου όσο και της σχολής.
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 16 πολυτελή δωμάτια, ενώ ο σεφ Αντώνης Παπαδάκης δημιουργεί περίφημα πιάτα για το εστιατόριο που λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Εκεί σερβίρει ο συμπαθέστατος Βαγγέλης.
Η μεγάλων διαστάσεων πισίνα είναι ιδανικός τόπος για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων επισκεπτών.
Στη σχολή θαλάσσιου σκι, διδάσκουν ο Σωτήρης Κύπριος που είναι πρωταθλητής του σκι, η σύζυγος του Μαριάννα και οι έμπειροι Βαγγέλης και Σοφοκλής. Υπάρχει υποδομή και στον Πόρο όπου μπορούν οι φιλόδοξοι να μυηθούν στα μυστικά του θαλάσσιου σκι.
Η σχολή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου, όπου εκεί μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε ένας απο τους 10 καλύτερους πρωταθλητές του κόσμου, ο Φίλιππος Κύπριος, γιος του Σωτήρη και της Μαριάννας.
Ο Φίλιππος, κατέχει το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα, με 3 μπάλες σε 10,25 μέτρα, επίδοση αξιοζήλευτη και για τα διεθνή δεδομένα.
O Φίλιππος εξηγεί τη λατρεία και την αφοσίωση του στο άθλημα:«Είναι κολλητικό, μεταδοτικό. Εάν το δεις 5-6 φορές, τότε κολλάς νιώθεις την αδρεναλίνη και θέλεις να κάνεις και εσύ, πόσο μάλλον εγώ που όταν και οι δύο γονείς μου ήταν αθλητές του θαλάσσιου σκι».