Πε. Μαρ 28th, 2024

Δωρεάν Online Εργαστήρι Ζωγραφικής

Η Καθετή προσαρμόζει το πρόγραμμά της ενόψει των νέων συνθηκών και ξεκινά μια σειρά online προγραμμάτων. Τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας της διακοπής των μαθημάτων μας, γεννήθηκε η ανάγκη να βρούμε άλλους τρόπους για να συνεχιστεί το Εργαστήρι Ζωγραφικής με τη Μάρα Δημοπούλου. Δημιουργούμε λοιπόν ένα Δωρεάν Online Εργαστήρι Ζωγραφικής και δίνουμε ραντεβού ξανά κάθε Παρασκευή στις 15.30 διαδικτυακά αυτή τη φορά.
Αυτό το Δωρεάν Online Εργαστήρι Ζωγραφικής θα λειτουργεί με κάποια απλά βήματα και θα είναι διαθέσιμο σε όλους:

1. Επικοινωνείτε με την Καθετή
1. Για εγγραφή
2. Για να συνεννοηθείτε για τον τρόπο αποστολής των ασκήσεων
2. Κάθε Παρασκευή στις 15:30 θα λαμβάνετε με email το link των μαθημάτων. Θα έχετε πρόσβαση:
1. σε ένα αρχείο PDF και σε ένα βίντεο με το καινούργιο μάθημα
2. στην εβδομαδιαία σας άσκηση
3. Θα σας δίνεται προθεσμία 6 ημερών, έως την Πέμπτη στις 12:00, να παραδώσετε την άσκησή σας
1. ώστε να αξιολογηθείτε από την εισηγήτρια
2. ώστε να περιλαμβάνεται ανώνυμα το έργο σας στο εβδομαδιαίο βίντεο ανατροφοδότησης.
4. Κάθε Παρασκευή στις 15.30 θα λαμβάνετε με email σύνδεσμο
1. για το βίντεο της εβδομάδας και
2. για το αρχείο PDF με μάθημα και την άσκηση της εβδομάδας

Αναλυτικά

Τα μαθήματα θα αναρτώνται στο σάιτ της Καθετής, στο «Online Εργαστήρι Ζωγραφικής – Οδηγός Μαθημάτων» και θα είναι προσβάσιμα σε όλους σε μορφή PDF και βίντεο. Κάθε μάθημα θα ανεβαίνει την Παρασκευή στις 15:30. Οι μαθητευόμενοι ζωγράφοι μας θα μπορούν να μπαίνουν και να διαβάζουν τη θεωρία μέσα από παραδείγματα. Στο τέλος κάθε θεωρίας θα δίνεται μια προτεινόμενη άσκηση από την εισηγήτρια του εργαστηρίου Μάρα Δημοπούλου. Οι μαθητευόμενοι θα μπορούν να κάνουν τη ζωγραφική άσκηση και να στέλνουν μια φωτογραφία για σχολιασμό. Ο τρόπος αποστολής των ασκήσεων θα αποφασιστεί με τον κάθε μαθητευόμενο ξεχωριστά κατόπιν συνεννόησης.
Η Μάρα Δημοπούλου θα ανατροφοδοτεί τα μέλη της ομάδας προσωπικά με βάση το έργο που έχουν στείλει. Κάθε Παρασκευή θα ανεβαίνει ένα βίντεο με τις ασκήσεις όλων των μαθητών, στο οποίο θα παρουσιάζονται ανώνυμα τα έργα και θα υποδεικνύονται κοινά λάθη, πληροφορίες και σημεία εξέλιξης. Στο εβδομαδιαίο βίντεο θα λύνονται και τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί. Μέσω των εβδομαδιαίων βίντεο, τα μέλη της ομάδας συγκρίνουν και μαθαίνουν το ένα από το άλλο και εξελίσσονται όλα μαζί. Τα βίντεο θα είναι αναρτημένα στο σάιτ της Καθετής και θα αποστέλλονται κάθε Παρασκευή σε σύνδεσμο, μαζί με το νέο μάθημα της εβδομάδος.
Για να μπορεί η ανατροφοδότηση να γίνεται χωρίς καθυστερήσεις από την εισηγήτρια, ζητούμε όσοι μαθητευόμενοι θέλουν να συμμετάσχουν στο Δωρεάν Online Εργαστήρι Ζωγραφικής με ασκήσεις να μας στέλνουν την εβδομαδιαία άσκηση μέχρι και την προηγούμενη ημέρα του μαθήματος, δηλαδή την Πέμπτη στις 12:00. Έτσι θα υπάρχει επαρκής χρόνος για προσωπική ανατροφοδότηση, αλλά και τη δημιουργία του εβδομαδιαίου βίντεο.

Λεπτομέρειες/Εγγραφές

Αν κάποιο άτομο επιθυμεί να μπει στην ομάδα μετά το πέρας του πρώτου online μαθήματος, αυτό θα είναι εφικτό, κατόπιν συνεννόησης με την Καθετή. Θα αναλάβουμε την προσωπική ανατροφοδότηση των ασκήσεών του για τα μαθήματα που έχουν αναρτηθεί στο σάιτ έως και τις 29 Μαΐου 2020. Το εβδομαδιαίο βίντεο ομαδικής ανατροφοδότησης της ομάδας θα δημιουργείται μόνο με τα έργα που έχουν κατατεθεί έως την προηγούμενη μέρα ανάρτησης του βίντεο στις 12:00.
Οι θέσεις για τις συμμετοχές που επιθυμούν να λαμβάνουν προσωπική ανατροφοδότηση είναι περιορισμένες. Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή στο Εργαστήρι Ζωγραφικής, πριν αυτό γίνει διαδικτυακό. Προτεραιότητα έχουν επίσης οι κάτοικοι των περιοχών Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου.
Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, παραμένουμε δημιουργικοί!

Πληροφορίες:
Διεξαγωγή: Κάθε Παρασκευή,
Ώρα: 3.30 μ.μ.
Τοποθεσία: https://katheti.gr/events/online-ergastiri-zografikis-odigosmathimatwn/
Είσοδος: Δωρεάν

Επικοινωνία/ Εγγραφές:
Τηλέφωνο: 2298043825
Email: info@katheti.gr
Website: www.katheti.gr
FB: @kathetiporos
Instagram: @katheti.poros

Εγγραφή σε newsletter: http://eepurl.com/du59t9