Πα. Απρ 26th, 2024

Δίωρη δωρεάν εκπαίδευση εκπαιδευτών από την «ΚΑΘΕΤΗ»

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις2:30 μ., η Καθετή, σε συνεργασία με την Αναστασία Καρούτη, προσφέρει μια έκτακτη δίωρη δωρεάν εκπαίδευση εκπαιδευτών στο πλαίσιο του «Σχολείου των Εκπαιδευτικών», με θέμα τις προσωπικές αξίες. Ελάτε για να διερευνήσετε τις προσωπικές σας αξίες και να βοηθήσετε τους μαθητές σας να ανακαλύψουν τις δικές τους.

Αυτό που μας καθοδηγεί στη ζωή είναι οι αξίες μας· όταν ό,τι κάνουμε ευθυγραμμίζεται με αυτές, τότε νιώθουμε πως η ζωή μας είναι καλή. Όταν, όμως, συμβαίνουν πράγματα που μας δυσαρεστούν, τότε μπορούμε εύκολα να χάσουμε τον έλεγχο ή να νιώσουμε απογοήτευση.

Έννοιες όπως η ηθική και τα ιδανικά γίνονται αντικείμενο συζήτησης στο σχολείο και συχνά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μαθήματος. Οι εκπαιδευτικοί, ωστόσο, οφείλουν να δρουν αντικειμενικά και να μπορούν να διαχειριστούν αυτές τις λεπτές καταστάσεις. Έτσι, λοιπόν, οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν στα χέρια τους τα κατάλληλα εργαλεία για να ανακαλύψουν πρώτα από όλα τον εαυτό τους. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις αξίες μας και να μάθουμε έννοιες όπως η αυτογνωσία, η ενσυναίσθηση και η συνειδητότητα μέσα από βιωματικές ασκήσεις που εφαρμόζονται εύκολα και στην τάξη!

Πληροφορίες
Διεξαγωγή: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, 2:30 μ.μ.
Διάρκεια: 2 ώρες
Συμμετοχή: Δωρεάν.
Πληροφορίες/κρατήσεις: info@katheti.gr, 2298043825