Πα. Απρ 19th, 2024

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Επιτακτική ανάγκη να ενωθούμε όλοι για το καλό του τόπου μας»

Ευχαριστήρια επιστολή, έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ απο την ΑΡΧΗ» Γιώργος Ασημακόπουλος και μεταξύ άλλων τονίζει τα εξής:

«Μετά από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου, που τελείωσε αισίως, ένιωσα την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συντοπίτες μου για τις ευχές τους και το ενδιαφέρον τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, ιδιαίτερα ,τα μέλη του συνδυασμού μας και τον επικεφαλής Γιώργο Κεραμίδα ,τόσο για την κατανόηση που επέδειξε ,όσο και για το γεγονός ότι υιοθέτησε όλες τις προτάσεις μας και συνειδητοποίησε τις ανάγκες των Μεθάνων.

Ωστόσο ,θα ήθελα να επισημάνω ,ότι ανεξαρτήτως συνδυασμών και εκλογικού αποτελέσματος, επιτακτική είναι η ανάγκη να ενωθούμε όλοι και μακριά από προσωπικά μικροσυμφέροντα και προκαταλήψεις να δουλέψουμε μαζί για το καλό του τόπου μας. Η ενασχόληση με τα κοινά θα πρέπει να υπαγορεύεται μονάχα από την αγάπη μας για τον τόπο αυτό και την θέληση για την επίλυση όλων των προβλημάτων του.

Τα Μέθανα, είναι η πόλη μας ,το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας και τους αξίζει να ξαναβρούν την θέση που τους αρμόζει ,ως μία από τις καλύτερες λουτροπόλεις (και όχι μόνο)της χώρας μας και, γιατί όχι, της Ευρώπης.

Καλή δύναμη και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Γιώργος Π. Ασημακόπουλος»