Πα. Μαρ 29th, 2024

Γιάννης Σαμπάνης: «Εξασφάλισα και άφησα για εκτέλεση έργα ύψους 43 εκατ. ευρώ!»

Ανοιχτή επιστολή
του πρώην Δημάρχου Τροιζηνίας – Μεθάνων
Ιωάννη Δ. Σαμπάνη
προς τους συμπολίτες του.

Αγαπημένοι μου συμπολίτες,

μετά την 15ετή θητεία μου στο Δήμο Τροιζήνας και στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την διαρκή εμπιστοσύνη σας.

Θέλω να γνωρίζετε ότι την εμπιστοσύνη σας αυτή την τίμησα με κοπιώδη προσπάθεια και αυταπάρνηση.

Πέραν τούτου θέλω να γνωρίζετε ότι έχω συνδεθεί μαζί σας με δεσμούς αλληλεγγύης, φιλαδελφίας και αγάπης.

Ευχαριστώ τους καλούς μου συνεργάτες αιρετούς και το προσωπικό του Δήμου για την κοινή μας διαχρονική προσπάθεια με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας.

Παραδίδω τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων στη νέα Δημοτική Αρχή ευχόμενος ειλικρινά και ολόψυχα την καλή επιτυχία στο έργο της:
Με εκτελεσμένο έργο υποδομών και εξοπλισμού εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Με δημοτικά τέλη (που βαρύνουν τους συμπολίτες μας) από τα χαμηλότερα στη Χώρα και ταυτόχρονα σε άριστη οικονομική κατάσταση (τα διαθέσιμα ταμειακά υπόλοιπα του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων είναι 1.000.000 € και του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Τροιζηνίας 600.000 €).
Με έργα που εκτελούνται και θα εκτελεστούν με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση ύψους πλέον των 43 εκατομμυρίων ευρώ σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΣΧΟΛΙΑ

1
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ

642.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Φορέας Χρηματοδότησης/αρ. Αποφ 48 & 61/2014 Περιφ.Συμβ.) και για την υλοποίηση του έχει υπογραφεί η από 13/06/2014 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και της Περιφέρειας Αττικής.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Το έργο δημοπρατήθηκε από το Δήμο την 26η/08/2014 και αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη σύναψη εργολαβικής Σύμβασης Κατασκευής.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην κατασκευή νέου αγωγού άρδευσης συνολικού μήκους 3.800 μ. με σκοπό την άρδευση των αγροτικών καλλιεργειών της ευρύτερης περιοχής του κάμπου Καρατζά. Ο αγωγός έχει μελετηθεί ώστε να βρίσκεται σε συνέργεια με τα ήδη εκτελεσμένα έργα «Κατασκευή Λιμνοδεξαμενής Καρατζά» και τα συνοδά αυτής για τη διανομή νερού , δηλαδή :1.» Κατασκευή εξωτερικού αγωγού ύδρευσης οικισμών Καρατζά – Αγίας Ελένης – Άνω Φαναρίου» και 2. » Κατασκευή εξωτερικού αγωγού ύδρευσης οικισμών Άνω Φαναρίου – Δρυόπης από Καλλονή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προϋπολογισμός του έργου της Λιμνοδεξαμενής Καρατζά και των συνοδών έργων φθάνει τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

2

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΤΑ, ΠΕΡΙ ΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

170.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Φορέας Χρηματοδότησης) και για την υλοποίηση του έχει υπογραφεί η από 15/05/2014 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και της Περιφέρειας Αττικής.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Το έργο δημοπρατήθηκε από το Δήμο στις 08/07/2014 και αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη σύναψη εργολαβικής Σύμβασης Κατασκευής.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην ανάπλαση της πλατείας και των παρόδιων οδών, πέριξ του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γαλατά.

3

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ

150.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μέσω του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Για την υλοποίηση του έργου έχει υπογραφεί η από 27/05/2014 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και της Περιφέρειας Αττικής. Η δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε την 5η/08/2014 από την Περιφέρεια Αττικής. Αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας για τη σύναψη της εργολαβικής σύμβασης κατασκευής.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: το έργο αφορά στην 1) ασφαλτόστρωση του δρόμου Γαλατά – Μπέλεσι, 2) της κεντρικής οδού Καρατζά, και 3) στη θέση «Κάτσαλι» Λουτροπόλεως Μεθάνων και 4) επί ανωνύμου δημοτικής οδού Γαλατά.

4

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΨΗΦΤΑΣ

500.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Φορέας Χρηματοδότησης) και για την υλοποίηση του έχει υπογραφεί η από 11/07/2014 Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων και της Περιφέρειας Αττικής.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Η δημοπράτηση και η σύναψη εργολαβικής σύμβασης, θα πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην ανακατασκευή της παλαιάς γέφυρας του υγρότοπου της Ψήφτας της Δ.Ε. Τροιζήνας.

5

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΟΥ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΖΗΝΑ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Φορέας Χρηματοδότησης) και για την υλοποίηση του θα υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων και της Περιφέρειας Αττικής.

220.000,00 €

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Η δημοπράτηση και η σύναψη εργολαβικής σύμβασης, θα πραγματοποιηθούν μετά την έκδοση της αδείας δομήσεως.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην κατασκευή νέου μνημείου Ηρώων, στη θέση όπου πραγματοποιήθηκε η Γ Εθνοσυνέλευση 1827 της Τροιζήνας.

6

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

500.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΣΑΕΠ 085 με κωδικό αρ. 2009ΕΠ08500011 (Φορέας Χρηματοδότησης) .

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Υπό ωρίμανση.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στον εξωραϊσμό τμημάτων του οικισμού της Καλλονής.

7

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΡΥΟΠΗΣ (ΚΟΜΒΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ) – ΓΑΛΑΤΑΣ (ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ).

31.000.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013» δυνάμει της υπ’αρ.πρωτ. 4673/21.06.2012 Απόφασης Ένταξης.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Για την κατασκευή του έργου έχει συναφθεί εργολαβική σύμβαση και εκτελείται.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στη βελτίωση και διαπλάτυνση του υφισταμένου οδικού άξονα (Επαρχιακή Οδός Δρυόπης -Γαλατά).

8

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ

3.000.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Το έργο θα εκτελεστεί παράλληλα με την εργολαβία Βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης Γαλατά, Τροιζήνας και Τακτικούπολης που βρίσκονται επί της Επαρχιακής Οδού.

9

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΜΠΩΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ ΣΤΗ Δ.Κ. ΓΑΛΑΤΑ

165.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Η δημοπράτηση του έργου πραγματοποιήθηκε στις 22/04/2014 και αναμένεται να υπογραφεί η Εργολαβική Σύμβαση Κατασκευής.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στη βελτίωση τμημάτων της οδού 25ης Μαρτίου (εντός σχεδίου πόλεως Γαλατά) με την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων, καθώς και στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων στη θέση «Αγία Άννα» της πόλης του Γαλατά.

10

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ-ΕΠΑΛ- ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Δ. Δ. ΤΑΚΤΙΚΟΥΠΟΛΗΣ

1.047.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.».

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Για την κατασκευή του έργου έχει συναφθεί εργολαβική σύμβαση. Το έργο εκτελείται.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην ανακαίνιση του Κτιριακού Συγκροτήματος Λυκείου-Επαγγελματικού Λυκείου-Εσπερινού Γυμνασίου Γαλατά, καθώς και στην ριζική ανακαίνιση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των σχολικών κτιρίων των οικισμών Μεταμόρφωσης και Τακτικούπολης.

11

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΑΛΑΤΑ

50.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.».

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Για την κατασκευή του έργου έχει συναφθεί εργολαβική σύμβαση. Το έργο εκτελείται.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στη βελτίωση του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου Γαλατά (επίστρωση δαπέδου, επισκευή κεραμοσκεπής, σοβατίσματα).

12

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΕΘΑΝΩΝ

1.750.220,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Για την ένταξη χρηματοδότησης του έργου έχει υποβληθεί πλήρης Φάκελος Πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 2007-2013» του Υ.ΠΕ.Κ.Α. (αρ.πρωτ.113822/30.12.2013). Αναμένεται η ολοκλήρωση της Αξιολόγησης των Προτάσεων και η έκδοση της Απόφασης Ένταξης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην αντικατάσταση (με νέο αγωγό νέας γενιάς) του αγωγού ύδρευσης των Μεθάνων, ο οποίος ξεκινά από την Τ.Κ. Τροιζήνας και μέσω κυρίως του υφισταμένου οδικού δικτύου, φθάνει στη Λουτρόπολη Μεθάνων. το μήκος του νέου αγωγού είναι περίπου 13χλμ.

13

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ

929.250,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Για την ένταξη χρηματοδότησης του έργου έχει υποβληθεί πλήρης Φάκελος Πρότασης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013» (έλαβε αρ.πρωτ.338/29.01.2013). Η Πρόταση έχει αξιολογηθεί θετικά και αναμένεται η έκδοση της Απόφασης Ένταξης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην επέκταση του υφισταμένου δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της Λουτροπόλεως Μεθάνων στα υπόλοιπα τμήματα της πόλης ώστε να εξυπηρετηθεί όλη η πόλη.

14

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ

159.900,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Για την ένταξη χρηματοδότησης του έργου έχει υποβληθεί πλήρης Φάκελος Πρότασης στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013» (έλαβε αρ.πρωτ.338/29.01.2013). Η Πρόταση έχει αξιολογηθεί θετικά και αναμένεται η έκδοση της Απόφασης Ένταξης.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αποτελεί υποέργο της Πράξης με τίτλο ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ. Αφορά στην προμήθεια Η/Μ εξοπλισμού για την αναβάθμιση και βελτίωση της ΕΕΛ Μεθάνων, με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία της ειδικά μετά την ολοκλήρωση του έργου της Επέκτασης του Δικτύου.

15

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ

521.799,86 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» (Φορέας Χρηματοδότησης /αρ.πρωτ.4349/25.02.2013).

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Με την υπ’αρ. 124/2014 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Τροιζηνίας-Μεθάνων ψηφίστηκαν οι όροι δημοπράτησης και η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί εντός του Σεπτεμβρίου 2014.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην αισθητική αναβάθμιση εννέα (9) οικισμών της Χερσονήσου Μεθάνων.

16

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΔΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΑΛΛΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΕΘΑΝΩΝ

185.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Φορέας Χρηματοδότησης) με την υπ’αρ. 140/2014 Απόφαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Αναμένεται η ολοκλήρωση των αδειοδοτήσεων και η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης Υλοποίησης του έργου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση της κατασκευής της οδού Πέτρου Πάλλη της Λουτρόπολης Μεθάνων, από την συμβολή της με την οδό της 25η Μαρτίου έως το όριο του σχεδίου (μήκους 240,00 μέτρων) καθώς και των τμημάτων των οδών που συμβάλλουν σε αυτή.

17

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΠΟΝΙΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 1.000Μ3/ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ

400.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το 12ο/2013 οπότε και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕ 085) με αρ. 2013ΕΠ08500094.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Για την υλοποίηση του έργου έχουν ψηφιστεί οι όροι δημοπράτησης με την υπ’αρ 123/2014 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Τροιζηνίας – Μεθάνων. Η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί εντός του Οκτωβρίου/2014 με διεθνή διαγωνισμό.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Η προμήθεια αφορά στην αγορά και εγκατάσταση νέας μονάδας απονιτροποίησης νερού, η οποία θα τοποθετηθεί πλησίον της υφιστάμενης δεξαμενής ύδρευσης της Λουτροπόλεως Μεθάνων. Η απονιτροποίηση θα συμβάλλει στον καθαρισμό του νερού ύδρευσης ολόκληρης της Χερσονήσου των Μεθάνων.

18

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΘΑΝΩΝ –Α.Π.Χ. (ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ ΜΕΘΑΝΩΝ)

2.485.000,00 €

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Το έργο έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.».

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ: Το έργο εκτελείται.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Αφορά στην ανέγερση-προσθήκη κλειστού γυμναστηρίου – Αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Γυμνάσιο -Λύκειο Μεθάνων.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ:

43.875.169,86 €

29.08.2014