Πα. Απρ 19th, 2024

Γιάννης Ε. Μέλλος: «ΕΜΕΙΣ πονάμε τον τόπο μαςκαι ΕΜΕΙΣ παλεύουμε και θα παλεύουμε για αυτόν»

Από τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Ε. Μέλλο έγινε η ακόλουθη δήλωση:
«Φίλες και φίλοι συνδημότες,
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ενημερώσω για μια δήλωση-παραδοχή που έγινε χθες στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη των Μεθάνων. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κ.Πατούλη και με τον πλέον κυνικό τρόπο είπε » πιστέψτε με στην συνάντηση με τον περιφερειάρχη δεν με ενδιέφερε δεν ασχολήθηκα και δεν αναφέρθηκα σε καμία άλλη περιοχή πέρα από τα Μέθανα.». Ο κύριος δήμαρχος στην προσπάθειά του να διασκευάσει τις εντυπώσεις στα Μέθανα μας δήλωσε ευθαρσώς πως δεν ασχολείται με την Τροιζηνία και τις προοπτικές ανάπτυξής της. 
Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ανάπτυξη των Μεθάνων καθώς επί δύο ώρες εναγωνίως ζητάγαμε να ακούσουμε την στρατηγική της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη των Μεθάνων και δεν ακούσαμε ούτε μια πρόταση.Το μόνο που μάθαμε ήταν πως δεν ενδιαφέρεται να πιέσουμε για να γίνει ταχύτερα φέτος η διασύνδεση των Μεθάνων με τον Πειραιά με το ιπτάμενο.
Επιπρόσθετα αρνήθηκε πεισματικά οποιαδήποτε συνεργασία και βοήθεια που του προσφέρθηκε ακόμα μια φορά από το σύνολο της αντιπολίτευσης.
Τόσο προεκλογικά όσο και με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως δημοτικός σύμβουλος είχα δεσμευτεί να εργάζομαι ακούραστα για τα συμφέροντα του Δήμου μας. Με γνώμονα αυτό καλώ το σύνολο των δημοτικών συμβούλων , των τοπικών συμβούλων ,τους συλλόγους της περιοχής και πρωτίστως όλους τους δημότες να εργαστούμε όλοι μαζί πέρα από παρατάξεις και συνδυασμούς .
Στην προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανένας . 
Είναι υποχρέωση μας να παλέψουμε για τον τόπο μας. Για τον τόπο που γεννηθήκαμε για τον τόπο που κατοικούμε για τον τόπο που ζουν οι οικογένειές μας για τον τόπο που οραματιζόμαστε να μεγαλουργήσουμε.
ΕΜΕΊΣ ενδιαφερόμαστε ΕΜΕΙΣ ασχολούμαστε ΕΜΕΙΣ πονάμε τον τόπο μας ΕΜΕΙΣ παλεύουμε και θα παλεύουμε για αυτόν».