Τρ. Απρ 23rd, 2024

Ανεξάρτητη πλέον η Αναστασία Μάγειρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Porosnews, την ανεξαρτητοποίηση της από την παράταξη «Συμφωνία για την Τροιζηνία και τα Μέθανα» του Δημάρχου Κωνσταντίνου Καραγιάννη, δήλωσε σήμερα 27 Ιουνίου 2017 η Τοπική Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Γαλατά Αναστασία Μάγειρα.
Σύμφωνα με τη δήλωση της κ. Μάγειρα, οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης της, έχουν να κάνουν με την έλλειψη συνεργασίας μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Δημοτικής Κοινότητας και κυρίως η απόλυτη διαφωνία της σε θέματα που αφορούν την πόλη του Γαλατά με αποκορύφωμα τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η δήλωση της κυρίας Μάγειρα έχει ως εξής:
«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου που με εξέλεξαν να τους εκπροσωπώ για τον τόπο μου δηλώνω ότι αποχωρώ από τον συνδυασμό «Συμφωνία για την Τροιζηνία και τα Μέθανα», παραμένοντας πλέον ως Ανεξάρτητη Τοπική Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Γαλατά.
Σε καμία περίπτωση οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης μου δεν είναι προσωπικοί.
Είναι η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Δημοτικής Κοινότητας και κυρίως η απόλυτη διαφωνία μου σε θέματα που αφορούν την πόλη του Γαλατά με αποκορύφωμα τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Η διαφοροποίηση μου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που εκφράστηκε με αρνητική ψήφο σε δυο (2) σχετικές ψηφοφορίες είχε σαν αποτέλεσμα την άτυπη μεν αλλά ουσιαστική απομόνωση μου. Αυτό είχε σαν συνέπεια την διακοπή κάθε μορφής ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την τοπική κοινότητα αλλά και γενικότερα.
Η ενημέρωση και η συνεργασία όπως φαίνεται για κάποιους αποτελεί προνόμιο λίγων και «εκλεκτών», παρόλο που στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις είχαμε υποστηρίξει ακριβώς το αντίθετο. Ως εκ τούτου θεωρώ την ανεξαρτητοποίηση μου επιβεβλημένη.
Δεν έχω σκοπό με την κίνηση αυτή να σταθώ αποκλειστικά και μόνο απέναντι στην Δημοτική Αρχή. Θα εξακολουθήσω να στηρίζω κάθε θετική ενέργεια και δράση για το καλό του τόπου μου.
Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που με εμπιστεύθηκαν, με στήριξαν με την ψήφο τους και μου συμπαραστάθηκαν ηθικά. Άλλωστε αυτοί αποτελούν τους κριτές για όλους μας.
Τους υπόσχομαι και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, ως εκπρόσωπος του σχολείου στην Σχολική Επιτροπή στο Δήμο, ως Ανεξάρτητη πλέον Τοπική Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Γαλατά και πάνω από όλα ως ενεργός πολίτης έχοντας πάντα γνώμονα το καλό του τόπου μου.
Η παρούσα επιστολή ζητώ να αναγνωστεί ενώπιων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατά σε αμέσως επόμενη συνεδρίαση.
Μάγειρα Αναστασία
Ανεξάρτητη Τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων»