Ανακαλύψτε το Drepani Water Ski Resort

Στο Δρεπάνι Τροιζηνίας, στον κλειστό αυτό πανέμορφο κόλπο βρίσκεται το Drepani Water Ski Resort όπου λειτουργεί μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα. Οι ιδιοκτήτες του ο Σωτήρης Κύπριος και η σύζυγος του Μαριάννα έχουν δημιουργήσει μία από τις καλύτερες σχολές θαλάσσιου σκι στον κόσμο.

Στην ιστοσελίδα http://www.passage.gr/ θα βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες για την υποδομή και τις δυνατότητες τόσο του ξενοδοχείου όσο και της σχολής.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα διαθέτει 16 πολυτελή δωμάτια, ενώ ο σεφ Αντώνης δημιουργεί για το εστιατόριο που λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Εκεί σερβίρει ο συμπαθέστατος Βαγγέλης.

Η μεγάλων διαστάσεων πισίνα είναι ιδανικός τόπος για την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων επισκεπτών.

Στη σχολή θαλάσσιου σκι, διδάσκουν ο Σωτήρης Κύπριος που είναι πρωταθλητής του σκι, η σύζυγος του Μαριάννα και οι έμπειροι Βαγγέλης και Σοφοκλής. Υπάρχει υποδομή και στον Πόρο όπου μπορούν οι φιλόδοξοι να μυηθούν στα μυστικά του θαλάσσιου σκι.

Η σχολή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου, όπου εκεί μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε ένας απο τους 10 καλύτερους πρωταθλητές του κόσμου, ο Φίλιππος Κύπριος, γιος του Σωτήρη και της Μαριάννας.

Σε πρόσφατη του συνέντευξη ο Φίλιππος, ο οποίος έχει στην κατοχή του το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα, με 3 μπάλες σε 10,25 μέτρα, επίδοση αξιοζήλευτη και για τα διεθνή δεδομένα.

O Φίλιππος εξηγεί τη λατρεία και την αφοσίωση του στο άθλημα:«Είναι κολλητικό, μεταδοτικό. Εάν το δεις 5-6 φορές, τότε κολλάς νιώθεις την αδρεναλίνη και θέλεις να κάνεις και εσύ, πόσο μάλλον εγώ που όταν και οι δύο γονείς μου ήταν αθλητές του θαλάσσιου σκι».