Τρ. Απρ 23rd, 2024

Σάββας Αθανασίου: Να τιμήσουμε τον πρώην πρόεδρο Ιωάννη Μπάκα

Με επιστολή του ο Σάββας Αθανασίου προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητεί να εισαχθεί προς συζήτηση το θέμα της δημόσιας δαπάνης των κηδειών των πρώην δημάρχων και προέδρων των πρώην Κοινοτήτων. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την προσφορά των ανθρώπων που προσέφεραν στην περιοχή μας, επισημαίνεται στην επιστολή. Σχολιάζοντας ο Σ. Αθανασίου τόνισε: «Είναι έλλειμμα σεβασμού προς τους ανθρώπους που τίμησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως του πρώην προέδρου Ιωάννη Μπάκα, που αποδεδειγμένα επέδειξαν ήθος και τιμιότητα να μην προβαίνουμε στις ελάχιστες πράξεις αναγνώρισης της τεράστιας προσφοράς τους. Ζητώ την τάχιστη αποκατάσταση της ολιγωρίας που επέδειξε ο Δήμος μας».
Αναλυτικά η επιστολή:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ν. ΣΑΒΒΑΣ
Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944929994

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Δ. Μπιστίνα

Κυρία πρόεδρος,

Παρακαλώ όπως στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να εισάγετε προς συζήτηση τα εξής θέματα:

1. Να τελούνται με δημόσια δαπάνη οι κηδείες των πρώην δημάρχων και προέδρων των πρώην Κοινοτήτων της περιοχής αρμοδιότητας του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.
2. Επίσης, να συζητηθεί παράλληλα και το θέμα της κάλυψης των εξόδων της κηδείας του πρώην προέδρου της Αγίας Ελένης Ιωάννη Μπάκα. Ενός ανθρώπου που τίμησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσέφερε τα μέγιστα στο χωριό του και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στον αγροτοσυνδικαλιστικό τομέα. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ως Δημοτικό Συμβούλιο, για έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με ήθος και τιμιότητα τον θεσμό του προέδρου.

Σάββας Ν. Αθανασίου

10 Μαίου 2019

ΥΓ: Παρακαλώ να πρωτοκολληθεί και αναμένω απάντηση.