Πα. Απρ 19th, 2024

Πρωτοβουλίες Κ.Κατσαφάδου για την ενίσχυση των επαγγελματιών

Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Κατσαφάδος, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη στήριξη των επαγγελματιών και των εργαζομένων του Πόρου και του Δημοτικού Διαμερίσματος Γαλατά –Τροιζηνίας, που δοκιμάστηκαν από τις επιπτώσεις των έκτακτων μέτρων προστασίας των πολιτών από τον κορονοϊό, πραγματοποίησε χθες μια σειρά από συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες.

Συγκεκριμένα ο κ. Κατσαφάδος, μαζί με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων των δυο περιοχών, συναντήθηκε με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και συζήτησαν όλοι μαζί τα μέτρα που πρέπει να πάρει η Πολιτεία για τη στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων ώστε να μπορέσει άμεσα να λειτουργήσει η αγορά και να μην χαθούν θέσεις εργασίας.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος τόνισε ότι:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο Υπουργούς, γιατί έδειξαν ότι θέλουν να βοηθήσουν άμεσα και με συγκεκριμένα μέτρα, και μάλιστα οριζόντια, τους συνανθρώπους μας από τον Πόρο και τον Γαλατά, που δοκιμάστηκαν ακόμη περισσότερο από τα έκτακτα μέτρα που ελήφθησαν από την Πολιτεία. Πολλά από αυτά που συζήτησα μαζί τους ήδη δρομολογούνται και θα υλοποιηθούν άμεσα. Κοινός μας στόχος είναι να παραμείνει ζωντανή η τοπική οικονομία και κοινωνία. Να στηριχθούν θέσεις εργασίας και επιχειρήσεις. Να είμαστε έτοιμοι ώστε την επόμενη ημέρα της πανδημίας, να πάρει μπροστά η οικονομία».