Πα. Μαρ 29th, 2024

Κ. Κατσαφάδος: «Θα μπορούν να μεταβαίνουν στον Πόρο οι κάτοικοι της Τροιζηνίας και Μεθάνων»

Με ανακοίνωση του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κατσαφάδος μας γνωστοποίησε τα εξής:
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ , Α΄ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ

Κυριακή, 3 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από επικοινωνία του Κώστα Κατσαφάδου Βουλευτή της ΝΔ στην Α’ Πειραιώς και Νήσων με τον Υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά δόθηκε λύση στη μετακίνηση των πολιτών του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων όπως και των νησιών του Αργοσαρωνικού.
Συγκεκριμένα οι πολίτες της δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων θα μπορούν να πηγαίνουν στον Πόρο για την εξυπηρέτηση τους σε διοικητικά και άλλα ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις τους με την Πολιτεία.
Παράλληλα όλοι οι κάτοικοι των νησιών του Αργοσαρωνικού θα μπορούν να μετακινούνται για θέματα εργασίας αλλά και για ιατρικούς λόγους, φτάνει να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα.

Σε δήλωσή του ο Κώστας Κατσαφάδος τόνισε «Θέλω να ευχαριστήσω του Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ Πλακιωτάκη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ Χαρδαλιά για την άμεση ανταπόκριση τους στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων Τροιζηνίας – Μεθάνων που σε αυτή τη δύσκολη περίοδο έμειναν σπίτι σεβόμενοι τις αποφάσεις της Πολιτείας. Συνεχίζουμε και μένουνε ασφαλείς ώστε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη»