Πα. Απρ 19th, 2024

Κ. Καραγιάννης: «Όσα είχαμε ανακοινώσει ήταν αλήθεια».

Ο Κώστας Καραγιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση;
Φίλες και φίλοι,
Σας ενημερώνουμε ότι μετά την παραλαβή του Κλαδοφάγου, παραδόθηκε σήμερα 20/12/2019 στον Δήμο και το καλαθοφόρο όχημα, στα πλαίσια ολοκλήρωσης της Προμήθειας , χρηματοδοτούμενης από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, Προϋπολογισμού 145.000,00 € με ΦΠΑ.
Την χρηματοδότηση της προμήθειας, την μελέτη, τον δημόσιο διαγωνισμό , την σχετική σύμβαση του Δήμου με τον ανάδοχο, πραγματοποίησε η προηγούμενη Δημοτική αρχή.
Ένα ένα τα έργα , οι προμήθειες , οι μελέτες που είχαμε ανακοινώσει και προγραμματίσει την περίοδο 2014-2019 ως Δημοτική αρχή , υλοποιούνται και ολοκληρώνονται . Η νέα Δημοτική αρχή έχει να εκτελέσει έτοιμα έργα (Σχέδιο πόλης Γαλατά , Επέκταση Σχεδίου Πόλης Βρωμολίμνης Μεθάνων, Ηλεκτροφωτισμός στους Οικισμούς Βαθύ Ευαγγελισμού , Τηλεμετρία για τα δίκτυα ύδρευσης και τις δεξαμενές του Δήμου , Αποκατάσταση Ζημιών από την κακοκαιρία, Βυθιζόμενοι κάδοι στον Γαλατά-Λουτρόπολη-Βαθύ, Μετατόπιση των δικτύων ύδρευσης , Αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού Μεθάνων, Μονάδες επεξεργασίας νερού στο Γαλατά-Τροιζήνα-Τακτικούπλη, Αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου κ.λ.π.) με εξασφαλισμένες πιστώσεις , πλήρως ώριμα, με υπογεγραμμένες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ , τα οποία θα συμβάλλουν στην βελτίωση των υποδομών και την ανάπτυξη της περιοχής.
Όλα όσα είχαμε ανακοινώσει ήταν αλήθεια , υπήρχε σχέδιο για την ανάπτυξη του τόπου αφήνοντας στην νέα Δημοτική αρχή ένα τεράστιο έργο έτοιμο να προχωρήσει. Ότι έργο εκτελείται σήμερα στην Τροιζηνία είναι της προηγούμενης Δημοτικής αρχής , της περιόδου 2014-2019. Είμαστε περήφανοι για αυτά που πετύχαμε για τον Δήμο μας και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπεύθυνα από την θέση της Αντιπολίτευσης με γνώμονα την προκοπή αυτού του τόπου.
Με εκτίμηση,
Κώστας Δ. Καραγιάννης