Πα. Μαρ 29th, 2024

Γ. Κεραμίδας: «Η παράταξή μας δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» Γεώργιος Κεραμίδας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε απάντηση του ανεύθυνου κακοπροαίρετου καθοδηγούμενου δημοσιεύματος από την παράταξη του κ. Πολλάλη θέλω να σας κάνω γνωστό και να τονίσω ότι η παράταξη μου δρα πάντα με γνώμονα τα συμφέροντα των πολιτών της και αυτό το έχω αποδείξει με το ήθος και την συμπεριφορά μου τόσα χρόνια .
Το γεγονός ότι η παράταξη της συμπολίτευσης αρνείται συστηματικά να πραγματοποιήσει τα Δημοτικά συμβούλια παρ’ όλες τις εκκλήσεις μας παρουσία των Δημοτικών συμβούλων ( εφόσον υπάρχει ο επιτρεπόμενος χώρος ) το πρόβλημα το δημιουργεί η ίδια και η σύγχυση της είναι καταφανής καθώς επιδίδεται σε προσωπικές καταγγελίες ( Γιατί άραγε; ) .
Η συστηματική άρνηση της να ακούει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης , οδηγεί σε αδιέξοδο στην ομαλή λειτουργία του δήμου μας. Να αναλογιστεί ότι η μάχη κατά των συνεπειών του lockdown δεν αντιμετωπίζονται με απευθείας αναθέσεις ( εύνοια του νόμου ) σε επαγγελματίες εκτός της περιοχής μας. Που είναι η ευαισθησία σας κύριοι;
Όσον αφορά το μένος για το πρόσωπο και την παράταξη μου λόγω του γεγονότος ότι ένας πρώην σύμβουλος μου λιποτάκτησε ( την πράξη του αυτή θα την κρίνει ο κόσμος ) σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαι καθόλου ευάλωτος σε κάθε είδους οπορτουνισμό και πολιτικό τυχοδιωκτισμό . Η παράταξη μας βαδίζει μπροστά συμπαγής κοντά στα προβλήματα του τόπου για ένα καλύτερο αύριο και ελπιδοφόρο μέλλον.
Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ».